Deze koekjes blijven niet lang liggen na het bakken…
- 80 gram boter
- 50 gram donkerbruine basterdsuiker
- 50 gram suiker
- 1 ei
- 1 theelepel vanille extract
- 130 gram bloem
- 1,5 theelepel bakpoeder
- ¼ theelepel zout
- 70 gram witte chocolade in stukjes gehakt
- 80 gram cranberries
Mix de boter met de suiker zacht. Mix het ei en de vanille erdoor.
Roer het bakpoeder en zout door de bloem en voeg dit aan het botermengsel toe. Mix kort.
Roer vervolgens de cranberries en chocolade erdoor.
Laat dit mengsel minimaal een uur goed koud worden in de koelkast.
Verwarm de oven tot 175 graden.
Leg op een bakplaat met bakpapier ca 15 bolletjes en druk deze plat. Bak de koekjes in
10-15minuten lichtbruin. Ze mogen in het midden nog wat zacht zijn. Laat afkoelen op de bakplaat.

Geen opmerkingen:
Een reactie posten