Voor de taartbodem:
Voor de vulling:
Voor het schuim:
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Maak de bodem door alle ingrediënten daarvoor te mengen en het deeg uit te drukken tot een egale laag in een met bakpapier beklede rechthoekige bakvorm (een brownievormbijvoorbeeld) van bijv. 24×24 cm. Zet
20 minuten in de oven. Breng intussen in
een steelpan de rabarber aan de kook met het sinaasappelsap, de honing en de kaneel.
Laat ongeveer 15 minuten koken tot de rabarber zacht is. Schep de rabarber met een schuimspaan uit het kookvocht en verdeel deze gelijkmatig over de voorgebakken bodem. Bak het geheel nogmaals 15 minuten. Klop intussen de eiwitten met een snufje zout stijf. Klop op het laatst de honing erdoor. Spatel voorzichtig de kokos erdoor en strijk het mengsel snel uit over de rabarber. Bestrooi met kokos en zet nog 10 minuten in de oven.

Geen opmerkingen:
Een reactie posten