zaterdag 10 maart 2018

Italiaanse kruidenmix


Italiaanse kruiden voor macaroni en spaghetti

  • 1 ½ eetlepel gedroogde peterselie
  • 1 ½ eetlepel gedroogde basilicum
  • 1 ½ eetlepel gedroogde oregano
  • ½ eetlepel knoflookpoeder
  • ½ eetlepel uienpoeder
  • ½ eetlepel gedroogde rozemarijn
  • ½ eetlepel tijm
  • ½ eetlepel peper

Meng de kruiden door elkaar, bij voorkeur even in een vijzel tot een fijner geheel.

Als je ca 2-3 eetlepels (naar eigen smaak) van deze kruiden toevoegt aan een mengsel van groente en 1 (voor macaroni) of 2 (voor spaghetti) blikken tomatenblokjes met wat zout heb je een heerlijke pastasaus!

Geen pakjes of zakjes nodig, en je eet naar verhouding weinig zout zonder kunstmatige toevoegingen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten