Dit is zo lekker!! En echt niet moeilijk om te maken.
Verwarm de oven op 175 graden voor.
·
120 gram bloem
·
150 gram suiker
·
¾ theelepel kaneel
·
¼ theelepel kruidnagelpoeder
·
¼ - ½ theelepel nootmuskaat
·
¼- ½ theelepel piment
·
1,5 theelepel zuiveringszout (natriumbicarbonaat
/ baking soda)
·
1 theelepel bakpoeder
·
¼ - ½ theelepel zout
Meng bovenstaande ingrediënten met een spatel door elkaar.
·
120 ml zonnebloemolie
·
3 eieren
Kluts de eieren met olie en roer dit door het bloemmengsel.
·
50 – 100 gram gehakte walnoten
·
80 gram ananas uit klein blikje uit laten lekken
en in kleine stukjes snijden
·
180 gram geraspte wortel (harde kern niet mee
raspen)
Bak de taart in 50 tot 55 minuten gaar. De taart moet
enigszins stevig aanvoelen en terugveren als
je erop duwt.
Topping:
·
100 gram roomkaas
·
40 gram roomboter
·
80 gram poedersuiker
Mix de boter zacht en voeg de suiker en roomkaas toe.
Zodra de taart is afgekoeld bestrijk je deze met de topping.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten